Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az elmúlt napok Koronavírussal kapcsolatos eseményeit figyelembe véve cégünk március 17-től új szabályokat vezet be irodánk nyitvatartásának és a szerelési munkálatok elvégzésének tekintetében, ezzel is védve ügyfeleink, kollégáink és családjaink egészségét.
A következő időszakban ügyfélszolgálatunk online módon folytatja munkáját, ezért megkérjük Önöket, hogy a cégünkkel való kapcsolattartásra, honlapunkon található telefonos vagy internetes csatornák valamelyikét használják. Irodánkban a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel.
A szerelési munkálatok a továbbiakban egyedi elbírálás alá kerülnek, figyelembe véve a munkavégzés jellegét és a helyszínre vonatkozó sajátosságokat.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a munkavégzés zökkenőmentesen folytatódjon, de emellett kérnénk az Önök együttműködését és türelmét a megváltozott körülmények kapcsán.
Jó egészséget kívánunk!

Trapp és Füredi Kft.
 

Belső árnyékolók

Nem csak külső árnyékolással hanem belső árnyékolókkal is megoldható a fény és a hő útjának megakadályozása. Ma már nem csak irodák, üzlethelyiségek sötétítésére használják a beltéri árnyékolókat, hanem a ház belső terének öltöztetésére is.

Széles termékskálán mozgó, egyedi beltéri árnyékolók közül választhatunk, mint például roletta, szalagfüggöny, reluxa, pliszéfüggöny.

Célszerű a funkciónak megfelelő rendszer kiválasztása, szín, anyag, árnyékolás, fényzárás
típusának szem előtt tartásával.

Alkategóriák

Partnerek