Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az elmúlt napok Koronavírussal kapcsolatos eseményeit figyelembe véve cégünk március 17-től új szabályokat vezet be irodánk nyitvatartásának és a szerelési munkálatok elvégzésének tekintetében, ezzel is védve ügyfeleink, kollégáink és családjaink egészségét.
A következő időszakban ügyfélszolgálatunk online módon folytatja munkáját, ezért megkérjük Önöket, hogy a cégünkkel való kapcsolattartásra, honlapunkon található telefonos vagy internetes csatornák valamelyikét használják. Irodánkban a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel.
A szerelési munkálatok a továbbiakban egyedi elbírálás alá kerülnek, figyelembe véve a munkavégzés jellegét és a helyszínre vonatkozó sajátosságokat.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a munkavégzés zökkenőmentesen folytatódjon, de emellett kérnénk az Önök együttműködését és türelmét a megváltozott körülmények kapcsán.
Jó egészséget kívánunk!

Trapp és Füredi Kft.
 

Cégbemutató

Elődünk a Trapp és Társai Árnyékolástechnika KKT, 1996-ban jött létre három fővel. A vállalkozás fő profilja az árnyékoló berendezések forgalmazása volt. A növekvő piaci igény, a profil bővítése, a dolgozói létszám növekedése szükségessé tette a belső átszervezést, melynek következtében egy jól működő cégre építve 2001-ben megalapítottuk új vállalkozásunkat, melynek neve:
Trapp és Füredi Árnyékolástechnikai Kft
Tulajdonosok: Trapp Tibor – Füredi Csaba

Telephelyünk Győr peremkerületén Győr-Ménfőcsanak Paptagi u. 28. szám alatt található.
Vállalkozásunk 10 főt foglalkoztat.

Munkánk eredményeként büszkék lehetünk arra, hogy vállalkozásunkat sokan már nem csak a hirdetések hatására, hanem a jó hírnév és a széles termék kínálat miatt keresik meg.

A lakossági és céges vásárlóinkon kívül kiszolgálunk hazai és külföldi viszonteladó partnereket.

Cégünk termékpalettája mára kiegészült különböző fix-, és mobil szúnyogháló rendszerek
gyártásával, PVC nyílászárók, Garázskapuk, Kapunyitó motorok forgalmazásával.

Örömünkre szolgál, hogy 2009 tavaszától megkezdhettük a német ALUKON Gmbh. által gyártott, kiváló minőségű alumínium redőnyrendszerek magyarországi értékesítését és forgalmazását.

Referenciáink között több nagyobb projektet és több ezer elégedett vásárlót tudhatunk.
Célkitűzésünk, hogy partnereink számára mindig jó minőségű és számukra elfogadható
árosztályban kínáljuk termékeinket.

Partnerek