Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az elmúlt napok Koronavírussal kapcsolatos eseményeit figyelembe véve cégünk március 17-től új szabályokat vezet be irodánk nyitvatartásának és a szerelési munkálatok elvégzésének tekintetében, ezzel is védve ügyfeleink, kollégáink és családjaink egészségét.
A következő időszakban ügyfélszolgálatunk online módon folytatja munkáját, ezért megkérjük Önöket, hogy a cégünkkel való kapcsolattartásra, honlapunkon található telefonos vagy internetes csatornák valamelyikét használják. Irodánkban a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel.
A szerelési munkálatok a továbbiakban egyedi elbírálás alá kerülnek, figyelembe véve a munkavégzés jellegét és a helyszínre vonatkozó sajátosságokat.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a munkavégzés zökkenőmentesen folytatódjon, de emellett kérnénk az Önök együttműködését és türelmét a megváltozott körülmények kapcsán.
Jó egészséget kívánunk!

Trapp és Füredi Kft.
 

LSA - Fényakna-fedő

LSA - Fényakna-fedő

 

Az Alukon - fényakna-fedőkkel minden fényaknát méretpontosan lehet leszigetelni.

 

Ezek a speciálisan kialakított fényakna-fedők védelmet nyújtanak férgek, egerek valamint a lehullott lomb és egyéb szennyeződések bejutása ellen. Ezzel a megoldással a fáradtságos és időigényes pinceakna tisztítás sokkal egyszerűbb és gyorsabb.

 

Azokra az ablakokra is létezik szögben hajlított megoldás, melyek a fényakna fölé nyúlnak.
Az Alukon - fényakna-fedők továbbá nem csak pinceaknák védelmére alkalmasak, hanem minden más védendő nyílásra is, mint például szellőző-, vagy klímaaknákhoz is.

 

Az LSA - fényakna-fedő főbb jellemzői:

  • Egyszerű szerelés
  • Optimális kefetömítés
  • Időjárásálló, könnyű tisztítani
  • Szép formájú, lekerekített eloxált alumínium profil, magas szilárdságú, különlegesen finomszemű, fényáteresztő rozsdamentes acélhálóval
  • Átereszti a fényt és a levegőt, tisztaságot biztosít az aknában

Partnerek