Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az elmúlt napok Koronavírussal kapcsolatos eseményeit figyelembe véve cégünk március 17-től új szabályokat vezet be irodánk nyitvatartásának és a szerelési munkálatok elvégzésének tekintetében, ezzel is védve ügyfeleink, kollégáink és családjaink egészségét.
A következő időszakban ügyfélszolgálatunk online módon folytatja munkáját, ezért megkérjük Önöket, hogy a cégünkkel való kapcsolattartásra, honlapunkon található telefonos vagy internetes csatornák valamelyikét használják. Irodánkban a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel.
A szerelési munkálatok a továbbiakban egyedi elbírálás alá kerülnek, figyelembe véve a munkavégzés jellegét és a helyszínre vonatkozó sajátosságokat.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a munkavégzés zökkenőmentesen folytatódjon, de emellett kérnénk az Önök együttműködését és türelmét a megváltozott körülmények kapcsán.
Jó egészséget kívánunk!

Trapp és Füredi Kft.
 

Rovarháló rendszerek (szúnyogháló)

Trapp & Füredi Kft.: Rovarháló rendszerek – Otthona kényelméért egyszerűen

 

A nyári időszakban a nyitott ablakok nem csupán a lakás kellemes szellőzését teszik lehetővé, de akadálytalan bejutást biztosítanak a különféle kellemetlen rovarok, szennyeződések (pl.: nyárfa magszőrök) és állatok számára is.

 

A szennyeződések és hívatlan látogatók ellen szúnyoghálók felszerelésével lehet a leghatékonyabb módon védekezni. Segítségével otthona szellőztetése gondtalanná válik, az apró betolakodók nem okoznak többé bosszúságot.


Bármilyen nyílászáró típusra kínálunk megfelelő, a használat jellegéhez leginkább illeszkedő kivitelt, amely tökéletes védelmet biztosít.

 

Legyen szó fix, nyíló vagy mobil rovarhálóról illetve pliszéről, Önnek elegendő csupán azt eldöntenie, hogy termékeink számos előnye közül melyek igazodnak leginkább az igényeihez.

 

Az alábbi lehetőségekre kattintva részletes leírást talál rovarháló rendszereinkről, megismerheti azok legfontosabb jellemzőit, és kiemelkedő tulajdonságait:

Alkategóriák

Partnerek