Új Novoferm garázskapu akció érkezett, melyről az ,,Újdonságok/akciók" menüpontban tájékozódhat.

Fix szúnyoghálók

Trapp & Füredi Kft.: Fix Szúnyogháló – Rovarok ellen egyszerűen

 


Letisztult kivitelezés


Az általunk kínált fix rovarháló rendszerek rendkívül költséghatékony megoldást kínálnak a rovarok és a nagyobb szennyeződések (pl.: falevelek) bejutása ellen. Segítségével otthona szellőztetése gondtalanná válik, az apró betolakodók nem okoznak többé bosszúságot. Az egyszerű kivitelezésnek köszönhetően fel- illetve leszerelése (pl.: takarítás esetén) pillanatok alatt megoldható, nem igényel szakértelmet.

 


Variálhatóság


A rovarháló keret anyagát tekintve PVC vagy alumínium profilból készülhet. Az alapáras fehér és barna színeken kívül alumínium profil esetén lehetőség van RAL, illetve fa utánzatú festésre is. Ennek a szabad variálhatóságnak köszönhetően könnyedén megtalálhatja az Ön házához leginkább illő változatot. Az alumínium profil további fontos tulajdonsága, hogy alakos kivitelben is könnyedén elkészíthető (pl.: derékszögű trapéz és háromszög).

 


Tartósság


Termékeink előállítása során nagy hangsúlyt fektetünk a lehető legújabb technológiák és alkatrészek felhasználására. – Az általunk készített rovarhálók 100%-ban rozsdamentes anyagokból készülnek. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, mindezek mellett pedig kevés gondozást igényelnek. Ezzel, valamint a precíz munkavégzéssel garantáljuk termékeink korszerűségét és tartósságát.

 

 

Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat. Írjon vagy hívjon bennünket, 24 órán belül választ kap kérdéseire.

Partnerek