Napellenzők

Trapp & Füredi Kft.: Napellenző – Esztétikus védelem a szabadban

 

 

Klasszikus koncepció

 

A különféle napellenző megoldások töretlen népszerűségét a páratlanul egyszerű kivitelen túl, leginkább a praktikum és az egyedülálló hatékonyság határozta meg az elmúlt évtizedek során. Kivitelezésük ugyan időről-időre változott, a technikai fejlődés révén tökéletesedett, de a kompromisszumoktól mentes alapkoncepció változatlanul maradt fenn.

 

 

Impozáns kialakítás és magával ragadó hangulat


Képzeljen el egy ízlésesen kialakított kertet és teraszt, ahol a hűs árnyékról, a komfortos körülményekről és a magával ragadó hangulatról napellenző gondoskodik. Az általunk forgalmazott napellenzők esztétikus megjelenésüknek, sokszínű ponyva választékuknak és változatos kialakításuknak köszönhetően kiválóan illeszkednek az Ön által megálmodott környezet jellegéhez. Rendkívül forró nyári délutánokon, amikor a tűző nap hőmérséklete már szinte elviselhetetlen, a napellenző teraszának egy oázis kellemesen hűs érzetét kölcsönzi, ahol igazán zavartalan órákat tölthet el családja és barátai társaságában.

 

 

Változatosság és hatékonyság


Legyen szó otthonáról, munkahelyéről vagy egy hangulatos étterem teraszáról, napellenző használatával bárhol elkerülhetőek a túlzottan erős napsugárzás zavaró és káros hatásai; úgy mint a terasz, a télikert vagy a lakás felmelegedése, valamint napégés és a különböző súlyos bőrbetegségek. A napellenzők számos különböző típusa és kialakítása garantálja, hogy a lehető legszélesebb körben alkalmazhassuk. Hatékonysága azonban nem merül ki a napfénytől, a káros UV-sugaraktól és a hőmérséklettől való védelemben. Számos esetben előfordul, hogy a teraszon töltött pihenést egy váratlan nyári zápor zavarja meg. Az ilyen bosszantó helyzetekre nyújt kézenfekvő megoldást a napellenző vásznak kitűnő vízlepergető tulajdonsága.

 

 

Automatizált kényelem

 

Annak érdekében, hogy a napellenző működtetése igazán kényelmes legyen, lehetőség van motor és egyéb kiegészítő rendszerek integrálására is. A napellenző motorok programozhatóságának, valamint az intelligens vezérléseknek köszönhetően könnyedén beállíthatja az Ön számára leginkább megfelelő, optimális működést. Az egyszerű, manuális kezelésen túl, automata üzemmód bekapcsolásával lehetőség nyílik arra, hogy az előre ütemezett időpontokban, vagy a nap állásának és az időjárás változásának megfelelően, a napellenző teljesen önműködően hajtsa végre a programban szereplő feladatokat. Nem kell aggódnia a felhőszakadások miatt: Erős szél, vagy egy hirtelen jött vihar esetén az automatikus védelem nem engedi, hogy a napellenző károsodjon – a kifinomult érzékelők lehetővé teszik a valós idejű, gyors reakciót, a nem várt helyzetekre.

 

 

Energiamegtakarítás

 

Gondolta volna, hogy napellenzővel energiát takaríthat meg? A legtöbb modern háztartás energia igénye a nyári kánikulában többszörösére nőhet a légkondicionáló berendezések megemelkedett elektromos fogyasztása miatt. Így lehetséges az, hogy a lakótér komfortos hőmérsékletének eléréséhez felhasznált energiamennyiség a téli és nyári hónapokban egyre hasonlóbb szintet mutat, a mért értékek közötti éles különbségek lassan teljesen összemosódnak, eltűnnek. Napjainkban világszerte egyre nagyobb figyelmet fordítanak olyan intézkedések és technológiák bevezetésére, amelyekkel jelentősen csökkenthető az energiafogyasztás. Napellenző használatával Ön is fontos lépést tehet a környezettudatos otthon megvalósítása felé. - Segítségével nem csupán a terasz, de az üvegfelület és a belső tér is kellemesen hűvös marad. Ennek köszönhetően a légkondicionálót nem, vagy csak rendkívül alacsony teljesítmény szinten szükséges üzemeltetni.

 

 

Minőségi ponyvák a maradéktalan védelemért


Napellenző vásárlásakor talán az egyik legfontosabb szempont a ponyva védelme a káros UV sugarak ellen, melyek hatására az elmúlt években jelentősen megnövekedett a súlyos bőrbetegségek kialakulásának gyakorisága. A piacon található számos gyengébb minőségű vászon viszont pont ennek a kardinális feltételnek nem tud eleget tenni. Az ilyen termékek által keltett hamis biztonságérzet veszélyes lehet családja, barátai és vendégei számára egyaránt. Az egészség megőrzése, a napégés elkerülése azonban elengedhetetlen, ezért az általunk forgalmazott napellenzőknél kiemelkedő figyelmet fordítunk arra, hogy a vásznak neves gyártók kínálatából kerüljenek ki. Ezzel garantáljuk a maradéktalan védelmet az UV sugárzás ellen, így a szabadban töltött idő igazán gondtalanná válik. A ponyvák impregnált anyaga vízlepergető hatással bír, továbbá gátolja a nedvesség miatt kialakuló gombák elszaporodását és így a termék idő előtti elhasználódását.


A Trapp és Füredi Kft. által forgalmazott, több mint száz különböző színt és mintát tartalmazó ponyvaválaszték minden elemére jellemző, hogy

 • Tökéletes védelmet nyújt az UV sugarak ellen
 • Taszítja a vizet és ellenáll a gombák kialakulásának
 • Remekül illeszkedik otthona hangulatához
 • Eladó vagy vendéglátó egységek számára ideális reklámfelületként szolgál
 • Élettartama rendeltetésszerű használat mellett eléri a 12-15 évet

Segítünk, hogy könnyen kiválaszthassa a háza homlokzatához leginkább illeszkedő ponyvát: Kattintson ide a hivatalos Sattler konfigurátor használatához.

 

 

Garantáltan tartós minőség

 

Az általunk forgalmazott termékek kínálatának összeállítása során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy azok kiemelkedő tulajdonságaik révén, hosszú távon szolgálják az Ön és családja igényeit: A napellenző változatos anyagai, kivitele és gyártási pontossága a legmagasabb esztétikai és minőségi követelményeknek is megfelel. Fémszerkezete festést, karbantartást nem igényel, korróziómentes, ezért ellenáll az időjárás viszontagságainak. Az UV álló ponyvák élettartama rendeltetésszerű használat mellett 12-15 év. Termékeink magas színvonalával, valamint az akkurátus munkavégzéssel biztosítjuk ügyfeleinket arról, hogy befektetésük igazán időtálló és hosszú távon megtérülő lesz.

 

 

Napellenző típusok:


Teraszok árnyékolására:

 • SOLAR és SOLAR Maxi – csuklókaros napellenzők 150-800 cm-ig
 • SOLAR Plusz – csuklókaros napellenző leereszthető elővászonnal
 • SOLAR Box – tokozott csuklókaros napellenző

 
Ablakok, zárt balkonok, erkélyek árnyékolására:

 • OÁZIS – segéd- és lengőkaros napellenző
 • TRÓPUS - lengőkaros napellenző

 

 Éttermek, kerthelyiségek árnyékolására:

 • Antik – ollókaros napellenző

 

 

Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat. Írjon vagy hívjon bennünket, 24 órán belül választ kap kérdéseire.

 

Partnerek