Új Novoferm garázskapu akció érkezett, melyről az ,,Újdonságok/akciók" menüpontban tájékozódhat.

Nyíló (zsanéros) és toló szúnyogháló ajtók

Trapp & Füredi Kft.: Nyíló (zsanéros) és toló szúnyogháló ajtók – Klasszikus megoldások

 

 

Letisztult kivitelezés


Az általunk kínált szúnyogháló ajtók rendkívül költséghatékony megoldást kínálnak a rovarok és a nagyobb szennyeződések (pl.: falevelek) bejutása ellen. Segítségével otthona szellőztetése gondtalanná válik, az apró betolakodók nem okoznak többé bosszúságot. Az egyszerű kivitelezésnek köszönhetően használata gyors és praktikus, gyermekek számára sem okoz problémát.

 


Variálhatóság


A rovarháló keret anyagát tekintve rozsdamentes alumínium profilból készül. Az alapáras fehér és barna színek mellett lehetőség van RAL, illetve fa utánzatú festésre is. Annak érdekében, hogy a nyíló szúnyogháló ajtó a kedvenc háziállatok számára se jelentsen akadályt, lehetőség van kutya- és macskaajtók integrálására is. Toló rovarháló ajtók kiváló megoldást nyújtanak nagy szélességű nyílászárók védelmére is. Ennek a szabad variálhatóságnak köszönhetően könnyedén megtalálhatja az otthonához leginkább illő változatot. Az alumínium profil további fontos tulajdonsága a kiemelkedő statikai merevség – A termék gyakori használat és fokozott igénybevétel mellett is megőrzi minőségét.

 


Tartósság


Termékeink előállítása során nagy hangsúlyt fektetünk a lehető legújabb technológiák és alkatrészek felhasználására. – Az általunk készített rovarhálók 100%-ban rozsdamentes anyagokból készülnek. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, mindezek mellett pedig kevés gondozást igényelnek. Ezzel, valamint a precíz munkavégzéssel garantáljuk termékeink korszerűségét és tartósságát.

 

 

Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat. Írjon vagy hívjon bennünket, 24 órán belül választ kap kérdéseire.

Partnerek