Új Novoferm garázskapu akció érkezett, melyről az ,,Újdonságok/akciók" menüpontban tájékozódhat.

Pliszé szúnyoghálók

Trapp & Füredi Kft.: Pliszé Szúnyogháló – Harmonikus megoldás

 


Hatékonyság és Esztétika


A Pliszé rovarhálók rendkívül hatékony megoldást kínálnak a rovarok és a nagyobb szennyeződések (pl.: falevelek) bejutása ellen. Segítségével otthona szellőztetése gondtalanná válik, az apró betolakodók nem okoznak többé bosszúságot. Esztétikus és könnyed kialakítása révén igazi dísze lehet otthonának, az egyszerű kivitelezésnek köszönhetően pedig használata igazán gyors és praktikus, gyermekek számára sem okoz problémát.

 


Megannyi előny egyetlen termékben


A pliszé rovarháló keret anyagát tekintve alumínium profilból készül. Az alapáras fehér és barna színeken kívül választható RAL, illetve fa utánzatú festés is. A harmonikaszerű háló számos előnnyel rendelkezik, melyek közül fontos megemlíteni a kis helyigényt (nyitott állapotban), illetve a nagy szélességű, akár kétszárnyú alkalmazhatóságot is. A termék további előnye a rugós szúnyoghálókhoz képest, a fokozatmentes megállíthatóság. A pliszé szúnyogháló ajtókra és ablakokra egyaránt felszerelhető, a nyílászáró típusától függetlenül. A rovarháló szabad variálhatóságának köszönhetően Ön is könnyedén megtalálhatja az otthonához leginkább illő változatot.

 


Tartós minőség


Az általunk forgalmazott termékek kiválasztása során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy azok maximálisan megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. A pliszé rovarhálók 100%-ban rozsdamentes anyagokból készülnek, ellenállnak az időjárás viszontagságainak és rugós társaikhoz képest kevésbé érzékenyek a külső behatásokra is. Mindezek mellet rendkívül kevés gondozás szükséges a hibátlan állapot fenntartásához. Ezzel, valamint a precíz munkavégzéssel garantáljuk a forgalmazott termékek tartósságát.

 

 

Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat. Írjon vagy hívjon bennünket, 24 órán belül választ kap kérdéseire.

 

Partnerek