Új Novoferm garázskapu akció érkezett, melyről az ,,Újdonságok/akciók" menüpontban tájékozódhat.

Rolós (mobil) szúnyoghálók

Trapp & Füredi Kft.: Rolós Szúnyogháló – Mobil védelem

 


Praktikum


Az általunk kínált Rolós (mobil) rovarháló rendszerek rendkívül praktikus megoldást kínálnak a rovarok és a nagyobb szennyeződések (pl.: falevelek) bejutása ellen. Segítségével otthona szellőztetése gondtalanná válik, az apró betolakodók nem okoznak többé bosszúságot. A mobil kivitelezésnek köszönhetően alkalmazása rendkívül sokszínű lehet.

 


Előnyök hosszú sora


A rovarháló keret és tok anyagát tekintve alumíniumból készül. A bogarak és szennyeződések távoltartásáról 100%-ban UV stabil, biztonsági üvegszálas szövetből gyártott háló, valamint kefetömítések gondoskodnak. Az alapáras fehér és barna színeken kívül választható RAL, illetve fa utánzatú festés is. A mobil rovarháló rendszerek további fontos tulajdonsága a széleskörű beépíthetőség. Az önálló külső tokos kivitel mellett lehetőség van a mobil háló redőnytokba integrálására is. Ennek a szabad variálhatóságnak köszönhetően könnyedén megtalálhatja az Ön házához leginkább illő változatot.

 

  • Kiváló fény és légáteresztő tulajdonságú natúr háló
  • Rugós működés
  • Láthatatlan beépítés a redőnytokba
  • Vezetősínbe húzott speciális kefetömítés a tökéletes zárás érdekében
  • Függőleges vagy vízszintes működtethetőség

 


Tartósság


Termékeink előállítása során nagy hangsúlyt fektetünk a lehető legújabb technológiák és alkatrészek felhasználására. – Az általunk készített mobil rovarhálók 100%-ban rozsdamentes anyagokból készülnek. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, mindezek mellett pedig kevés gondozást igényelnek. Ezzel, valamint a precíz munkavégzéssel garantáljuk termékeink korszerűségét és tartósságát.

 

 

Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat. Írjon vagy hívjon bennünket, 24 órán belül választ kap kérdéseire.

 

Partnerek