Somfy Smoove fali adóegységek

Smoove – Egy érintésre otthona automatizálásától

 


A Smoove rádiós kapcsolócsaláddal a Somfy megalkotta a fali adóegységek legújabb generációját, melyet leginkább az innovatív technológia és az egyedülálló dizájn jellemez.

 


Harmonikusan illeszkedik otthonához

 

Otthonunk meghitt hangulatának kialakítása, a sajátos harmónia megteremtése, elengedhetetlen ahhoz, hogy a rohanó világ zsúfolt közegéből kiszakadva, igazán kellemesen tölthessük szabadidőnk minden percét családunk és barátaink társaságában. A Smoove fali adók megalkotásakor a tervezők kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy az eszközök egyedülállóan letisztult megjelenésükkel és szabadon alakítható dizájnváltozataikkal maradéktalanul illeszkedjenek a helyiség és a berendezés stílusához.

 


Innovatív technológia kényelme szolgálatában


A Smoove kapcsolók egyik meghatározó tulajdonsága a kapacitív technológián alapuló érintésérzékeny felület, mely tökéletesen igazodik a mai trendekhez. Használata gyors, egyszerű és kényelmes, a kiadott parancsot diszkrét fény- és hangjelzés követi az érintés pillanatában.

 


A sokoldalúságban rejlő hatékonyság


A vezeték nélküli Smoove vezérléseket a vonzó megjelenésen túl az egyedülálló hatékonyság és a sokoldalú felhasználhatóság is kiemeli a hétköznapi kapcsolók tömegéből: Egyaránt alkalmasak motoros napellenzők, redőnyök, belső árnyékolók (pl.:függönyök) és más rádiós berendezések működtetésére is.

 


Kompatibilitás és könnyű telepítés


Legyen szó akár a hagyományos RTS, akár a legújabb io rendszerek vezérléséről, a Smoove adók - a két különböző rádiófrekvencia tartomány használata révén - egyaránt illeszkednek a korábbi és a legújabb Somfy megoldásokhoz.


A Smoove fali adók telepítése rendkívül egyszerű, a WireFree technológiának köszönhetően nincs szükség komplikált vezetékes rendszer kiépítésére. A fali adó rádiófrekvencia használatával kapcsolódik a motorokhoz, miközben az energia ellátásáról csupán egy 3V teljesítményű elem gondoskodik, amely a tökéletesre hangolt energiagazdálkodásnak köszönhetően akár évekig gond nélkül biztosítja a zavartalan működést.

 

 

 

 

 

  

Egyetlen érintés – Megannyi előny

 

  • Forradalmi dizájn mely harmonikusan illeszkedik otthona stílusához
  • Szabad variálhatóság: 8 keret és 5 kapcsoló változat
  • Innovatív érintésérzékeny technológia az Ön kényelméért
  • Sokoldalú felhasználás: motoros napellenzők, redőnyök, belső árnyékolók (pl.:függönyök) és más rádiós berendezések működtetése
  • Széleskörű kompatibilitás és könnyű telepítés
  • DIN változat: kompatibilis a DIN szabvány szerinti kapcsolócsaládokkal (Siemens, Legrand, Merten, Jung, Gira, Busch-Jaeger, stb…)
  • Egyedülálló 5 év Somfy garancia

 

 

 

Segítünk a választásban


Amennyiben rendelkezik iPhone-al, az alkalmazásboltból most ingyenesen letöltheti telefonjára a Somfy által kínált SMOOVE RTS applikációt. Ennek segítségével Önnek elegendő egy fotót csinálnia a lakás falának színéről és már hozzá is kezdhet az otthonához leginkább illő kapcsoló valamint keret kiválasztásához.

 


Kattintson kedvenc Somfy Smoove kapcsolójára az alkalmazás megtekintéséhez és letöltéséhez:

 

              

 

 

Smoove életképek:

 

Partnerek